Het Heel Holland Bakt-tijdperk

Stel: we zouden ons bij Vergelijk helemaal afsluiten van de buitenwereld. Dan nog zouden we een prima indicatie hebben van in welke tijd van het jaar we ons begeven. Schieten de tv’s omhoog? Dan komt het WK of EK eraan. Worden er kampeerspullen bekeken? Logisch, dan is het voorjaar. Sinds kort hebben we een nieuwe houvast die ons bij complete isolatie kan helpen te vertellen welk seizoen het is: Heel Holland Bakt.

Vorige week zagen 2,3 miljoen mensen hoe Menno tijdens de finale van Heel Holland Bakt werd gekroond tot Beste Thuisbakker van Nederland. Terwijl Menno de bakwedstrijd toen afsloot met zijn Captain America kiekeboetaart, lijkt het avontuur voor de kijkers nu pas te beginnen. Waarom? Omdat de kneed-, mix- en andere keukenmachines uit het programma vaker vergeleken worden dan ooit!

Pieken vergelijkcijfers

KitchenAid-Artisan-Vergelijk.nlNu zijn er bij Vergelijk.nl ook een aantal fanatieke fans van Heel Holland Bakt, die trouwens – even onder ons – de Afrikaanse zonsondergangtaart wel ietsje imposanter vonden dan het winnende exemplaar. De kans is groot dat onze eigen mensen dus persoonlijk hebben meegeholpen aan de hoge vergelijkcijfers van onder andere de KitchenAid 5 KSM150 PS ETG (is ’ie niet prachtig?).

Grote kans ook dat zij naar die blits gekleurde keukenspullen hebben gezocht tussen het werken door. Naast het moment suprême (zondagavond) worden de bakspullen namelijk opvallend vaak vergeleken op maandagochtend en maandagmiddag. De ongekende bakkunsten van de Meester Bakker van de week en de ongelukkig inzakkende taart van de Afvaller zijn na één nachtje slapen blijkbaar nog niet uit de gedachten van miljoenen Nederlanders verdwenen. Echte fans dagdromen daar ook tijdens de vroegere kantooruurtjes op maandagochtend nog even over door: zij hadden dat beter gekund. Het dak van hun koekhuisje was nooit zomaar ingestort. Als ze zelf ook maar zo’n mooie mixmachine hadden…

Geen verrassing onder de boom

En als zij dan even snel op zoek gaat naar het perfecte keukengerei om hun eigen koekhuisje te maken, dan komen ze natuurlijk al snel bij Vergelijk.nl! Alle soorten, maten, kleuren en merken staan bij ons namelijk netjes op een rijtje klaar. Zodat alle bakfans er één kunnen kiezen die perfect bij hen past of zodat vrienden en familieleden van fanatieke bakkers het perfecte kerstcadeau kunnen selecteren. Wij kunnen namelijk wel voorspellen wat dit jaar een populair kerstcadeau wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *