Er zat eens een huilend jongetje in de trein…

Daar gaat de telefoon. Vader Peter is aan de andere kant van de lijn en hij klinkt niet zo vrolijk. Hij vertelt me dat zijn zoontje op dat moment huilend in de trein zit van Venlo naar Eindhoven……

Het verhaal van het jongetje dat 200 euro had gespaard om een mobiele telefoon te kopen.

nietblijkindHet jongetje had 200 euro gespaard om een mobiele telefoon te kopen. Op Vergelijk.nl stond een Samsung Galaxy S3 Neo voor 209 euro, te koop bij the PhoneHouse. Precies de telefoon die het jongetje graag wilde hebben! Natuurlijk wilde het jongetje de telefoon het liefste vandaag nog in huis hebben. Vader Peter had voor het jongetje naar verschillende winkels van the PhoneHouse in de buurt van Eindhoven, waar ze wonen, gebeld. En ja hoor, de Samsung Galaxy S3 Neo was op voorraad in een winkel van the PhoneHouse in Venlo. Het jongetje haalde het geld uit zijn spaarpot en vader Peter stopte hem nog 10 euro extra toe, zodat hij precies genoeg had om de telefoon te gaan kopen. Aangekomen in Venlo bij the PhoneHouse blijkt de telefoon helaas geen 209 euro te kosten maar zelfs 269 euro. Het was een aanbieding voor ziggo-klanten. Het jongetje kreeg de telefoon niet mee voor de 209 euro die hij bij zich had, en stapte verdrietig terug in de trein en belde zijn vader met het nieuws.

Contact zoeken met de Blijmakers van Vergelijk.nl, een hele goede zet van Vader Peter!

…… Vader Peter besluit contact te zoeken met de Blijmakers van Vergelijk.nl, wat natuurlijk altijd een goed idee is! Hij legt het verhaal uit, ik luister en ik besluit het onderste uit de kan te halen voor deze lieve vader en zijn verdrietige zoontje.

Work in progress van de Blijmakers, het gaat de goede kant op…

Ik bel the PhoneHouse en ik heb gelukkig een hele vrolijke medewerker aan de telefoon. Nadat ik het verhaal verteld heb, laat hij me weten dat hij gaat kijken wat hij voor me kan doen en me terug belt. Ik mag nog niet te vroeg juichen, maar dit is alvast een goed teken! Ik heb goede hoop.

Fantastisch nieuws!

Een paar minuten later gaat de telefoon. De jongen van de PhoneHouse heeft goed nieuws! Het jongetje mag de telefoon in plaats van voor 269 euro voor 209 euro alsnog komen ophalen in Venlo. Yes! Ik ben zo blij :D, ik mag vader Peter en zijn zoontje supergoed nieuws vertellen. Dat heeft deze Blijmaker toch maar weer mooi voor elkaar gekregen!

Dit wordt natuurlijk meteen gedeeld in onze onderlinge Blijmakers chat.

In onze onderlinge Blijmakers chat vertel ik het goede nieuws:
“[17:17:22] Tessie: oooooooooooooooooh mag zo’n goed nieuws brengen aan een klant! Op onze site stond dat een telefoon voor 209 wordt verkocht bij the PhoneHouse maar dat was alleen voor Ziggo klanten. Een jongetje is op en neer met de trein naar Venlo gegaan maar kreeg de telefoon niet voor 209 euro. Nu heb ik naar the PhoneHouse gebeld en mag het jongetje de telefoon voor 209 euro hebben in plaats van voor 269 euro. Ze maken een uitzondering en passen het aan op de site :D“

Vader Peter en zijn zoontje superblij maken, wat is het toch leuk om Blijmaker te zijn .

En nu snel vader Peter bellen en het jongetje zielsgelukkig maken. Ik bel vader Peter met het goede nieuws en hij vindt het fantastisch wat we voor hem en zijn zoontje gedaan hebben! Zijn zoontje was inmiddels al weer aangekomen in Eindhoven, maar ging natuurlijk linea recta weer terug naar Venlo om zijn telefoon alsnog op te halen. Hij belt me een uur later nog even: de telefoon is binnen en zijn zoontje is helemaal happy. Wat een leuke job hebben wij toch als Blijmakers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *