Bennie klaar voor nieuwe website

Het wordt steeds gezelliger bij Vergelijk.nl. Eerst haalden we de blijmakers binnen, door hen kwamen de bezoekers van Vergelijk.nl bijna letterlijk het kantoor binnen. En nu mogen we opnieuw iemand verwelkomen. Maak kennis met Bennie, onze eigen wijze website-uil.

Bezoekers van de nieuwe website zullen het blauw-oranje uiltje vaak tegenkomen. Zo prijkt Bennie op de startpagina. Daar vertelt hij de bezoekers dat we al sinds 1999 aanwezig zijn op het web. Dat maakt ons als internetbedrijf al stok en stokoud: best iets om trots op te zijn!

Benny-1999

Kritische blik

Bennie is er ook bij op de reviewpagina’s. Hij helpt bezoekers namelijk graag bij het delen van hun ervaringen. Is de bezoeker ontevreden over een product? Dan wordt de review begeleid met een teleurgestelde Bennie. Van een onvoldoende krijgt hij zelfs de tranen in zijn ogen. Schrijft iemand over de beste aankoop ooit? Dan viert Bennie dat in een wolk van confetti. De uil is – net als wij – behoorlijk kritisch, want Bennie komt alleen in de feeststemming van een acht of hoger.

benny-reviewsDe komst van Bennie is één van de vele ontwikkelingen die de nieuwe website, die eind dit jaar wordt gelanceerd, nog gebruiksvriendelijker maakt. Bezoekers zien in een oogopslag op welke wijze de door hun gezochte producten worden gewaardeerd: wordt iemand blij van het product of is het om te janken?

Duim omhoog

Naast de bezoekersreviews, geven wij zelf ook advies. Op een net zo’n overzichtelijke manier als Bennie, maar dan in de vorm van duimpjes. Opvallende eigenschappen van het product worden uitgelicht. Geen ingewikkeld verhaal over het aantal pixels van een telefoon of de inhoud van de batterij. Wij beoordelen het met een duimpje. Een systeem dat verder weinig uitleg nodig heeft: een duimpje omhoog voor een telefoon die mooie foto’s maakt, een duimpje naar beneden voor een telefoon met weinig opslagruimte.

thumbs-1

thumbs-2

Het zijn maar twee van de oplossingen om onze klanten in de toekomst nog beter te helpen met het maken van de juiste keuze, op de nieuwe website zijn namelijk nog veel meer te vinden. Een glimp van Bennie wilden we jullie niet langer onthouden en wie weet druppelt er zo nu en dan nog wel meer naar buiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *