Al 1250 nieuwe productcategorieën gevuld!

Telefoons, laptops en televisies: dat zijn de productgroepen die het vaakst op onze site worden bekeken maar toch merkten we dat bezoekers ook zochten op andere artikelen. Artikelen die nog niet goed vertegenwoordigd waren op Vergelijk.nl. Reden genoeg om flink aan de slag te gaan en eind dit jaar zijn er dan ook 2.000 nieuwe productcategorieën op de site te vinden.

newEnkelen zijn inmiddels gelanceerd. De categorie ‘Cadeaus en Gadgets’ staat bijvoorbeeld al online. Daardoor kunnen we bezoekers nu ook helpen met het maken van de beste keuze als zij op zoek zijn naar een carnavalskostuum of verjaardagsslingers. Om ervoor te zorgen dat zij een goede keuze kunnen maken, is een enthousiast team op pad gegaan om winkels te benaderen. Iemand die confetti wil vergelijken, moet namelijk dezelfde ervaring krijgen als iemand die zoekt naar een smartphone.

Nog 750 te gaan

De Cadeau- en Gadgetcategorie was afgelopen september de eerste nieuwe categorie die op de website verscheen. Sindsdien introduceerden we telkens nieuwe groepen. In oktober kwam daar bijvoorbeeld de groep ‘Meubels en Woonaccessoires’ bij. Inmiddels staat de nieuwe productencategorieteller op 1250 en midden december verwachten we dat alle 2.000 nieuwe productcategorieën online te vergelijken zijn.

Geen toevallige timing natuurlijk, want begin volgend jaar is onze geheel vernieuwde website te bewonderen. Zoals bij sommigen misschien al bekend is, zijn er naast de extra productcategorieën nog meer nieuwe onderdelen te vinden op de site. Zo zullen onze blijmakers een centrale plek op de homepage krijgen en wordt ook Bennie aan de bezoekers voorgesteld.

De eerste designs van de nieuwe website zijn klaar en iedereen die niet kan wachten tot volgend jaar, kan voor een sneak peek naar de website ElCheapo.nl. Wij zijn zelf natuurlijk heel benieuwd naar hoe het eindresultaat er precies uit komt te zien, maar we merken dat steeds meer ‘buitenstaanders’ dat ook zijn. Zo werd er op Webwinkel Weblog en Emerce over de laatste ontwikkelingen geschreven. Straks kun je dus niet alleen allerlei producten uit nieuwe categorieën vergelijken, maar kun je ook onze nieuwe en oude homepage aan een vergelijking onderwerpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *